M4ti Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Witam! Niewiem czy w dobrym dziale pisze tego posta, z góry przepraszam. No więc trzy dni temu zamówiłem metalowy zamek do mojego USP Tactical http://military.pl/s/m/GGB9903MS.html. Wyraź nie jest tam napisane: Zestaw do konwersji pistoletu KJ Works USP. Zestaw zawiera metalowy zamek oraz metalową obudowę lufy. A ja dostałem tylko zamek 8O , zadzwoniłem do military i dowiedzialem sie ze powinienem dostac tylko zamek... Kupil ktos z Was ten zamek :?: bo niewiem czy mnie zrobili w jajko czy na prawde nie powinienem dostac tej obudowy lufy :roll: Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 ja mialem kupowany zamek juz ponad 2 lata temu ale mialem metalowa lufe zewnetrzna w zestawie, moze teraz sie cos zmienilo, chociaz nie dosc ze w opisie o tym jest napisane to jeszcze na zdjeciu ja widac wiec teoretycznie mogl bys sie klucic o wprowadzanie klienta w blad Edit : widze ze cena zmniejszyla sie ze 189 na 129 wiec pewnie producetn cos pozmienial ale to nadal nie zmienia faktu ze na stronce widnieje co innego Aha jesli bys mogl to napisz czy ten zamek ma jakies oznaczenia bo co widzialem zdjecia to rozne kombinacje oznaczen byly na metalowych zamkach Pozdrawiam Bocian. Quote Link to post Share on other sites
M4ti Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 no wlasnie na zdjeciu jest cos napisane na zamku, a ja nic niemam. pewnie to zdjecie i opis jest z zamka ktory kiedys sprzedawali :? . oni nic tu nie aktualizują, przy usp tactical ktory od niedawna znowu sprzedają jest napisane ze ma pojemnosc maga 22 kulki, a tak na prawde to ma 15 bo jest identyczny jak moj ktory kupilem na mg. [ Dodano: Poniedziałek 31 Październik 2005, 15:54.19 ] Ooo zmienili obrazek na military i opis, juz niema ze zestaw zawiera lufe i zamek, tylko zamek. Ale na nowym obrazku sa wyrazne oznaczenia a ja niemam :? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts