RADaGOODLAD Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Witam, Znalazłem się ostatnimi czasy w dość niekomfortowej sytuacji, minowicie zaczął mi się pruć plate carrier, a jedyny krawiec taktyczny jakiego polecili mi znajomi mieszka w Kielcach. Czy ktoś zna kogoś kto podejmuje się szycia w produktach wykonanych z cordury w okolicach Poznania? Potrzebowałbym jedynie poprawić parę szwów na kamizelce typu LBT 6094 od TMC, ew. oprócz tego przyszyć gumę od paneli bocznych na stałe. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 Klient nie jest z Poznania, ale może ogarnie temat: http://dbrcustomgear.com/ Quote Link to post Share on other sites
RADaGOODLAD Posted September 12, 2018 Author Report Share Posted September 12, 2018 Dzięki, zobaczę jak to u niego wygląda. Jest może z okolic Poznania czy kompletnie gdzieś indziej? Właśnie zależałoby mi na tym żeby zrobić to jak najbliżej siebie coby wszystko dało się dogadać twarzą w twarz. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 Jest z Małopolski - mailowo się spokojnie z nim dogadasz ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts