Pawelo_ Posted September 25, 2018 Report Share Posted September 25, 2018 Witam! Od jakiegoś czasu mam problem z kapką wyrzutni łusek, otóż gdy odciągam to klapka się nie otwiera, oczywiście czasem się otworzy ale rzadko, widać wszystko na filmie. Replika SA-C04 Core Jeżeli ktoś wie dlaczego jest taki problem, to proszę napisać. https://www.youtube.com/watch?v=kvnpCs2cwQE Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted September 25, 2018 Report Share Posted September 25, 2018 Żadna nowość. Te repliki tak mają. Kup lepszą replikę. Dlaczego tak jest myślę, że nie jest ciężko wydedukować. Atrapa suwadła czyli ta blaszka która przesuwa się do tyłu wraz z pociągnięciem rączki przeładowania zahacza o cycek w klapce i klapka odskakuje. Coś musi być wyrobione, wygięte albo od nowości źle spasowane. Jak dla mnie pierdoła. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo_ Posted September 25, 2018 Author Report Share Posted September 25, 2018 A mogę to jakoś naprawić albo wymienić? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted September 26, 2018 Report Share Posted September 26, 2018 Możesz, nikt Ci nie zabroni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts