pan66 Posted October 4, 2018 Report Share Posted October 4, 2018 Mam pytanie od około 5 miesięcy posiadam replikę Ak 47 od cymy w wersji A i chciał bym zwiększyć trochę FPs-y i celność lecz nie mam za dużo pieniędzy jakie części polecacie ? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted October 6, 2018 Report Share Posted October 6, 2018 Kup nową replikę lepiej. Nie masz za dużo pieniędzy... ile? Dla mnie nie za dużo to 500zł... W CM028 nie ma sensu za duzo robić. Kable, mosfet i tłok. Do tego podkłądkowanie, korekta AOE, lepszy zderzak tłoka, smary. Ewentualnie gumka. NIC WIĘCEJ. Koszt ~150-200zł. Lepiej sprzedaj tą replikę za połowę ceny sklepowej, dołóż kasę i kup nową replikę. Quote Link to post Share on other sites
pan66 Posted October 6, 2018 Author Report Share Posted October 6, 2018 Jakom replikę masz na myśli? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted October 9, 2018 Report Share Posted October 9, 2018 Najpierw zainwestuj w słownik, koszt około 10-20zł. Replikę kup taką, która Ci się podoba byle dobrą, polecaną i przyszłościową. Bez zbędnych bajerów, bez niestandardowych części. Taką, którą w przyszłości bez problemu będzie dało się tuningować i będzie miało to sens. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Do Cymy 028 to przede wszystkim wymiana gumki i teflonfix oraz usztywnienie lufy wewnętrznej w zewnętrznej np. teflonem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts