micju34 Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 Witam. Przeminęło mi się gdzieś (nie mogę znaleźć gdzie) temat właśnie owych pasów, a trzymanie w nich magazynków od G&G. Ktoś wspominał, że do pasa jakieś firmy pasują magi Ics (?). A jak to na prawdę wygląda z magami od G&G? Ewe. jakaś przeróbka pasa, czy zostaje trzymanie magazynków po kieszeniach. Dzięki za Uwagę Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 (edited) Bardzo proszę : D Cytuję Wish'a: "M1923- tutaj pojawia się pewien problem, gdyż wyroby firmy sturm nie gwarantują, że uda się wcisnąć w nie magazynki do repliki. Oryginalne łódki nabojowe oczywiście wchodzą, ale np. magazynka od Garanda ICS nie sposób wcisnąć. Ja i 2 innych znanych mi posiadaczy tej repliki kupowaliśmy pas w brytyjskim sklepie Soldier of Fortune, popularnie zwanym SOF. I tak było trochę problemów z pasem, ponieważ ładownice trzeba było namoczyć, wcisnąć w nie magazynki, zamknąć (kombinerkami) i poczekać do wyschnięcia. Po takich zabiegach pas nadaje się do użytku. M36 jest najbardziej uniwersalnym pasem. Bez problemu zamontujemy na nim ładownice 5 i 3 komorowe do Thompsona czy ładownie riggerskie na granaty. W których to ładownicach można również nosić magazynki do Garanda." Edited October 29, 2018 by Matt Baker Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted October 30, 2018 Author Report Share Posted October 30, 2018 ooo właśnie, to mi się gdzieś przewinęło. M36 i ładownice 5 komorówki mam do Thompsona. To już chyba wolałbym parę tych magów po kieszeniach pochować a mieć założony pas m23 w komplecie z garandem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts