Kacper122 Posted November 14, 2018 Report Share Posted November 14, 2018 Witam! Mam problem z repliką agm 003 long. A otóż replika ta praktycznie co 1 magazynek, wlatuje kulka do wnętrza repliki. Chciałbym to naprawić bo nie chce mi się cały czas odkrecac repliki Aby te kulki wyjąć. Wiem że ta replika jest znana z tego że często połyka kulki ale wydaje mi sie że moja robi to zbyt często. Z góry dziękuję! Quote Link to post Share on other sites
StachuStachowski Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Nie ma co się oszukiwać - AGM003 jest tzw. repliką jednorazową, z racji na jej cenę. Naprawa AGMa często mija się z celem. Ma małą żywotność, a patrząc na to, że kosztuje 80-100zł, to lepiej kupić po prostu następnego, albo coś innego, nieco droższego o lepszej jakości. Quote Link to post Share on other sites
StachuStachowski Posted March 16, 2022 Report Share Posted March 16, 2022 Właśnie zobaczyłem, z którego roku jest pytanie, no cóż. Moje stanowisko się nie zmienia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts