sjzmisiek Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Witam, czy słyszeliscie o jakimś sposobie podkręcania kulki z wyłączeniem gumki hu? Mianowicie chodzi mi o jakiś sposób nacinania lufy wewnętrznej, żeby pneumatycznie podkręcić kulki a nie jak do tej pory mechanicznie przez gumkę. Jak sięgne pamięcią przypomina mi się temat gdzie ktoś odnosił się do painballa i nawiercania małych otworów w lufie. Miało to na celu nadanie kulce rotacji i zwiększeniu zasięcu ale nie moge sobie przypomnieć dokładnie jak się to robiło i czy dawało jakikolwiek efekt. Więc jeśli ktoś ma jakieś konkrety bardzo proszę o pomoc i podzielenie się wiedzą ;) . Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted March 25, 2019 Author Report Share Posted March 25, 2019 (edited) Udało mi się znaleść coś takiego do pokrewnych dla asg systemów. Pytanie czy w asg by się to sprawdziło? Z góry przepraszam za jakość obrazka. Edited March 25, 2019 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts