HARRIER13 Posted December 8, 2018 Report Share Posted December 8, 2018 Czołem! Ostatnimi czasy zastanawiam się nad podrasowaniem mojego oczka w głowie. Jest to cyma CM.040N. Przede wszystkim problem polega na tym, że nie mogę znaleźć żadnych konkretnych danych i specyfikacji technicznej. Jedynym źródłem mył sklep TG ale oni wycofali sprzęt ze sprzedaży (w sumie dziwne czemu). Chciałbym wymienić lufę na precyzyjną (bo stokowe 6.08 to straszna bieda), jeśli trzeba (bo nie wiem czy są) zamontować kable niskooporowe i układ mosfet oraz wymienić gumkę HU na jakąś dobrą (ponoć dobra jest Systema i G&G) Macie jeszcze jakieś pomysły co mógłbym ulepszyć w moim kałaszku? Z góry dzięki za pomoc ;) PS: Nie mam jeszcze lipola. Po kupnie repliki wyprztykałem się z funduszy :P PS2: Gdzie poruszyć temat uszkodzonego kolimatora? Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted December 17, 2018 Report Share Posted December 17, 2018 Pneumatyka w stoku wytrzyma długo , stawiałbym na jak najlepszą lufe , gume,flathop a potem w razie potrzeby bawił sie w uszczelnienie układu ,mosfet,kable ,lepszy silnik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts