Mundzio1076 Posted December 13, 2018 Report Share Posted December 13, 2018 Witam, planuje zakup nowej repliki i na tą chwile spodobała mi się G&G --> https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-gr15-raider-xl-pbb-tan-1152198721.html <--, tylko słyszałem że psuję się tam układ E.T.U i dlatego zastanawiałem czy od razu nie kupić układu MOSFET i włożyć. Ale pojawia się problem bo replika jest wyposażona w Pneumatic Blow Back co może kolidować. Co myślicie o replice która wybrałem i o Blow Back w AEG. Jakie repliki polecacie 1000-1500 najlepiej z Blow Back. z góry dziękuje, Quote Link to post Share on other sites
Krecikvacbanned Posted December 14, 2018 Report Share Posted December 14, 2018 G&G nie robi typowego elektrycznego bb połączonego z tłokiem więc nie ma takiego obciążenia na gb. Mam kałaszka od g&g z pbb i działa bardzo ładnie, dźwięk jest śliczny ale nie spodziewaj się kopniącia Quote Link to post Share on other sites
Mundzio1076 Posted December 14, 2018 Author Report Share Posted December 14, 2018 Bardziej mi chodziło czy jak będzie napiepszać full auto mosfetem czy coś nie pęknie. Ale i tak dzięki wsm to mi na kopnięciu nie zależy tylko na tej ślicznej pracy zamka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts