Puloman Posted December 30, 2018 Report Share Posted December 30, 2018 (edited) Witam. Robię zamówienie z retroarms.com Rabat 25% na wszystko ze strony. Na zestawy korpus + szkielet gb rabat 35%. NIE MA RABATU NA GATE. Wysyłka do Was to 11 zł inpost lub 16 zł dpd. Terminy: - Do 06.01.19r wysyłacie mi co potrzebujecie, a ja wam wysyłam dokładną wycenę (wychodzi niestety odrobinę drożej niż kurs google bo płacę przez paypal) - Do 09.01.19r czekam na przelewy (także przyjmuje dalej spóźnialskich) - Zamawiam i za jakiś tydzień maks dwa macie u siebie :)(czasami może się przedłużyć ze względu, że niektóre rzeczy muszą dorobić) Co warto sobie zobaczyć? - spusty - szkielety gb - łożyska - komory - tłoki - głowice cylindra i dysze Retro wprowadza jakiś ichniejszy r-hop i lufy. Edited December 30, 2018 by Puloman Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 fakture zrobisz? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted January 4, 2019 Author Report Share Posted January 4, 2019 Zrobię. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Cytat pw poszlo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts