John_Grisham Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 (edited) Witam, tydzień temu zakupiłem zestaw słuchawkowy Earmor M32 Tactical razem z przyciskiem rekomendowanym przez producenta słuchawek. Przycisk PTT to TCI Tactical PTT Military Standard Version. Na jacku są takie kreski namalowane, każda za coś odpowiada, Pierwsza odpowiada za mic - druga za speaker + trzecia za mic + Speaker Ground +, i gdy wkładam jack do przycisku ptt to żeby mówić muszę zrobić tak że ustawić na 3 kresce, Wtedy słyszą mnie normalnie na radiu, jeżeli ustawie na 4 kresce to nikt mnie nie słyszy ale ja ich słysze, Gdy zostawiam na 3 kresce to gdy biegne jack wpada głębiej tego wejścia ptt przez co już mnie nie słychac, może ktoś wie jak to naprawić lub ma te sam zestaw słuchawkowy i wie na którym przycisku ptt wszystko działa jak powinno. Trochę napisałem chaotycznie ale mam nadzieję że ktoś to zrozumie o co mi chodzi. Pozdrawiam PROBLEM ROZWIĄZANY Edited January 18, 2019 by John_Grisham Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 To napisz jak rozwiązałeś problem. Może się komuś przyda. Quote Link to post Share on other sites
John_Grisham Posted January 18, 2019 Author Report Share Posted January 18, 2019 Przez moją nie dokładność zamówiłem inny przycisk niż był napisany w opisie przez producenta dlatego nie działa tak jak powinno. Żeby wszystko działało poprawnie musiałem kupić ten przycisk z tej samej firmy która produkuje słuchawki : http://www.taiwangun.com/ochronniki-sluchu/m51-ptt-earmor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts