KaplanWszechobecnejEnergiiDuchowej Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Posiadam swd koer'a, gwinty zostały zmienione, śrubki również oraz stabilizacja lufy i ogółem było znośnie - wyciągnąłem 543 fps na stocku Odrazu zastrzegam, że z tematem SWD na wmasg'u jestem za pan brat, czytam niemal codziennie :D Nurtuje natomiast mnie parę spraw: - czy sety przedstawione na temacie o SWD od a&k nadal są tak skuteczne? - miewam problemy z dropem fps/dziwne przeszczelnienie oraz zrywanie kołnierza gumki :/ - planuje zakupić czeską komorę oraz głowice bart'a + guma systemy czarna + lufa madbull stell bul 6.03 by zgarnąć te upragnienione 600 fps ok. czy to nadal się sprawdza? jeśli nie, czy są jakieś obecne alternatywy - nie oczekuje kij wie czego, to swd a nie vsr :D Ogółem chciałbym pozyskać info co kto u siebie robił i jak mu wyszło, pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts