Kamciolinka Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 Mam zamiar zorganizować wieczorne rozgrywki w Bf:V. Gralibyśmy na jakimś pustym znalezionym serwerze(najlepiej polskim) Spotykali by sie tam gracze grający w klanach jak i bez. Może wtedy ClanBase by się powiększyło o trochę polskich klanów ale chodzi mi o przede wszystkim dobroą zabawe. Link to post Share on other sites
SirEck Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Chętnie ;] Tylko czy wymagana jest oryginałka? Bo oryginalną mam tylko dwójkę. Link to post Share on other sites
MichelCat Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Chyba logiczne że tylko oryginał... chcesz na kradzionym jechać? ... co za gówniarstwo, gra w empiku kosztuje 45 zł i pyta czy oryginał musi mieć.... Link to post Share on other sites
K.A.B Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Na prywatnych serwerach nie trzeba posiadać oryginalnego CD-Key'a, by móc grać. Link to post Share on other sites
radolus Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 bf:V od czego to skrót ? Link to post Share on other sites
Goose Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Chyba logiczne że tylko oryginał... chcesz na kradzionym jechać? ... co za gówniarstwo, gra w empiku kosztuje 45 zł i pyta czy oryginał musi mieć.... A jak ktoś ma "ciezki miesiac ? ;);) BF:V = BattleField : Vietnam Link to post Share on other sites
radolus Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 aha . szkoda bo ja gram tylko w desert combat i 1942 :killer: Link to post Share on other sites
Recommended Posts