Profff Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Cześć wszystkim, mam małe pytanie. Otóż mam okazję kupić jpc od red river w atrakcyjnej cenie, aczkolwiek kamizelka jest robiona na rozmiar płyty M i nie koniecznie jestem przekonany, czy będzie to dobrze działać (oczywiście do kamizelki będę nosił pas). Mam 194 cm wzrostu. Pytanie brzmi, czy ktoś z was o podobnym wzroście miał okazję przymierzać kamizelkę z płytami na rozmiar m? I jak to wyglądało? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Jaki masz obwód w klacie? Quote Link to post Share on other sites
Profff Posted April 1, 2019 Author Report Share Posted April 1, 2019 110 cm +/- 1cm Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 No to zdecydowanie eLka będzie lepsza :3 Zastanawiam się tylko czy poszycie w RR faktycznie różni się rozmiarem w zależności od rozmiaru płyt... Quote Link to post Share on other sites
Profff Posted April 1, 2019 Author Report Share Posted April 1, 2019 Właśnie chodzi o to, że Mkę mogę kupić po taniości z drugiej ręki i mój dylemat tkwi w tym czy warto, czy jednak odpuscic Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Nie masz możliwości przymiarki? Popytaj u siebie na forum regionalnym czy ktoś takiej nie ma żebyś mógł sobie przymierzyć. A może jakiś sklep w okolicy ma w ofercie? Szczerze mówiąc słabo to widzę :c Quote Link to post Share on other sites
Profff Posted April 1, 2019 Author Report Share Posted April 1, 2019 Dzięki wielkie, popróbuję dopytać się znajomych. Ewentualnie będzie trzeba sobie odpuścić :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts