Zqxs Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 (Proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu) Witam Mam zamiar zakupić replikę pistoletu zasilanego CO2 za ok 350PLN. Spodobały mi się 2 repliki: 1.CZ 75 P-07 Duty Blow Back od Action Sport Games 2.GBB Glock 17 CO2 (2.6428) od Umarex Jezeli chodzi o te dwie repliki do generalnie, która jest mniej awaryjna i bardziej wytrzymała? Możecie też polecic w podobnej cenie repliki na CO2 z blow backiem. Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 Kilku kolegów ma tą CZ - bezawaryjna, tanie magazynki. Ja osobiście mam złe doświadczenia z Umarexem Quote Link to post Share on other sites
pablock81 Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 Witam, A jak z dostępnością części zamiennych do CZ 75 P-07 Duty Blow Back od Action Sport Games? Również zastanawiam się nad tą repliką mam budżet do 350PLN. https://www.militaria.pl/action_sport_games/pistolet_asg_co2_cz_75_p-07_duty_blow_back_16720_p5892.xml Wcześniej miałem replikę na Green Gas od Army i po problemach z magazynkami już nie chcę. Quote Link to post Share on other sites
Alien3294 Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 Jeden mój kolega ma tą CZ, drugi ma wersje bez blowbacku, obaj bardzo chwalą. Magazynki tanie, jedna kapsuła starczy na bodajże 2-3 magi. Sam mocno sie zastanawiam nad tym pistoletem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts