Ramboss Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 (edited) Witam! Moją repliką jest AS VAL od LCT. Moim mankamentem jest kompletna zacinka kulek przy JAKIEJKOLWIEK wymianie gumki na inną. Próbowałem już gumek z Prometheusa, Modify, Systemy, G&G a nawet ze zwykłej Cymy i wszystkie powodują okropne zacinki. Fakt czy jest to flat hop/r-hop/standardowa metoda podkręcania czy też wina lufy nie ma kompletnie znaczenia. Na stockowej gumce przerabiane były te trzy systemy oraz używane 3 różne lufy i strzela bez żadnych problemów, jedynie wykorzystując same zalety z wymienionych wyżej patentów. Po każdym strzale na "niestockowej" gumce następuje głuchy dźwięk, tak jakby przyłożyć lufę do poduszki, po czym wyjmując magazynek, kulka zostaje w komorze, nie przechodzi nawet przez kołnierz gumki. Wiecie może jak sobie z tym poradzić? Pomocy panowie proszę :( Edited May 14, 2019 by Ramboss Quote Link to post Share on other sites
Ramboss Posted May 14, 2019 Author Report Share Posted May 14, 2019 Nie uznaję odpowiedzi "spróbuj innych gumek" itp. Chciałbym to rozwiązań bez potrzeby wydawania kasy na kolejne 10 zestawów gumek. Interesuje mnie jakiś tweak który mogę zastosować w obecnym sprzęcie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts