Tenlon Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 Cześć, Całkiem przypadkowo trafiłem na komorę Maxx Model na aliexpres w całkiem przyzwoitej cenie, ktoś z was miał ja w rękach ? Sa również modele z naswietlaczem... Zastanawia mnie czy jest to podróba, czy dokładnie ta sama komora, tylko bez loga. https://s.click.aliexpress.com/e/Z6AStI0 Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Malutki_27 Posted July 6, 2019 Report Share Posted July 6, 2019 To jest komora Kublai i można ja kupić TUTAJ. Ja osobiście mam z nią problem, bo po zmontowaniu jej z niebieskim promykiem blokują się kulki. Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted July 9, 2019 Report Share Posted July 9, 2019 Gumka niebieska Prometheus to syf. Nie zwalaj więc winy na komore. Sprawdź gumkę niebieska Madbull, fioletowa Prometheus lub zielona GG. Quote Link to post Share on other sites
Malutki_27 Posted July 11, 2019 Report Share Posted July 11, 2019 Szanowny kolego, niebieski Prometheus czy syf, czy nie syf, to nie zmienia to faktu że w komorze zacinają się kulki i tyle. Było to testowane też na innych gumkach gdzie efekt był ten sam. Komora poszła do delikatnego rozwiercenia i problem został rozwiązany .... Quote Link to post Share on other sites
JackZ Posted June 2, 2020 Report Share Posted June 2, 2020 Też mam problem z komorą kublai, fajna jest tylko te blokujące się kulki. Kolego @Malutki_27 na jaką średnicę rozwierciłeś komorę? Mam dostęp do maszyn CNC jak coś tylko jak ją przerobić. Z góry dzięki. Testowałem na kilku gumkach ML, GG i kicha. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts