Łapson Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 Witam wszystkich Na początek zacznę od tego ze nigdy nie miałem styczności z ASG jestem całkowicie zielony w tym temacie . Chciał bym zacząć przygodę z ASG i wiem ze dobrze zacząć jak ma się już jakiś już sprzęt :) I dlatego tez moje pytanie Chce kupić replikę HK416 i stad pada moje pytanie . Na co zwrócić szczegolna uwagę przy zakupie karabinka ? Gaz czy elektryk ? Jakiej firmy polecacie Bym mogla mi trochę posłużyć Wiem ze trzeba bedzie ja konserwowa wymieniać pod zespoly itp ale zależy mi na tym by nie byla to lipa ze po paru tygodniach okaze się ze musze kupic nowy karabinek :) Pozdrawiam i przepraszam jak już gdzieś ten temat był . Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted July 9, 2019 Report Share Posted July 9, 2019 A jakim budżetem dysponujesz? Z tych tańszych to jedynie Specna z serii H. Z droższych VFC/Umarex. Poza tymi dwoma nie ma chyba nic ciekawego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts