Liter Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 (edited) Witam, Przymierzam się do zakupu pierwszej snajperki. I jestem w tym totalnie zielony jeżeli chodzi o mechanizmy, czy lepiej kupić używkę po tuningu, czy kupić nową replikę i samemu ją stuningować. Znalazłem taką snajperkę na olx czy ktoś może mi powiedzieć czy jest warta swojej ceny czy własnie lepiej kupić coś nowego i przerobić.https://www.olx.pl/oferta/vsr-10-bar-10-asg-snajperka-bart-CID767-IDB6NB1.html#5a0dbaf12f Edited August 17, 2019 by Liter Quote Link to post Share on other sites
kowallosv2 Posted August 17, 2019 Report Share Posted August 17, 2019 Na pewno jest warta swojej ceny, części od Bart_a to już legenda nie ma chyba nic lepszego :) Quote Link to post Share on other sites
SkorpioN2S13 Posted September 12, 2019 Report Share Posted September 12, 2019 Witam, Czy ktoś ma może kontakt do Bart_a? E-mail lub cokolwiek? Szukam od 2 dni i nie moge sie doszukać (chyba czas odwiedzić okulistę) :( Quote Link to post Share on other sites
kowallosv2 Posted September 12, 2019 Report Share Posted September 12, 2019 Proszę bardzo :) ataman.bartlomiej@gmail.com Quote Link to post Share on other sites
Mikadorus SDW Posted September 14, 2019 Report Share Posted September 14, 2019 Myślę, że bart nie byłby szczęśliwy, że podajesz jego imię i nazwisko... Takie sprawy załatwia się PW. Quote Link to post Share on other sites
kowallosv2 Posted September 15, 2019 Report Share Posted September 15, 2019 Sam je podał na forum :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts