N3TROL Posted November 13, 2019 Report Share Posted November 13, 2019 Mianowicie mój problem polega na tym że mój desert eagle .50 AE którego zamówiłem na militaria.pl nie strzela chodzi o to że tak na sucho jest charakterystyczny dźwięk i wszystko działa jak należy ale gdy załadujemy magazynek i spróbujemy strzelić kulka blokuje sie gdzieś w środku repliki szczególną uwagę przykłuła mnie szpara w takim jednym miejscu (nie wiem jak ono sie dokładnie nazywa) pokaże zaraz na zdjęciach, myślęże to może być tego wina czemu tak sądze? ponieważ na kartonie od repliki albo w ogóle gdzie indziej nie ma tej szpary może spotkaliście się z podobnym problemem jak będzie trzeba to podam więcej informacji albo zdjęć. PS ; próbowałem i szukałem coś znaleźć w internecie ale nic. Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 Skoro kupiłeś w sklepie to lepiej nie baw się sam w analizy czy naprawianie, tylko reklamuj Quote Link to post Share on other sites
Shihura Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Posiadam również DEagle od CG. Oddaj na gwarancje niech ci wymienią gdyż replika się zacina. Kiedyś kupiłem Baby DEagle w militaria i na następny dzień jechałem oddać bo się zacinało. Po 14 dniach wymienili mi na nowy. W tym przypadku replika jest wadliwa i nie ma co samemu gmerać. Gdyby był już używana przez dłuższy czas to wystarczyło by ją wyczyścić porządnie i delikatnie przesmarować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts