LeniwyKrzak Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Witam Ostatnio zebrałem trochę pieniędzy i stwierdziłem ze zakupię BAR-10 od JG pod bazę. Nie ukrywając jestem trochę zielony w tych sprawach i nie wiem jakie części wybrać. Sporo ludzi mówi o częściach od Bart'a ale za cholerę nie wiem gdzie można nabyć takie części. Czy mógłby ktoś mi rozpisać jakie części wew. potrzebuje ,aby wymienić całe bebechy? Mój budżet to tak ok. 1500/1600 zł Z góry dziękuje za odpowiedzi. :D Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted November 24, 2019 Report Share Posted November 24, 2019 Możesz pomyśleć o: Zestaw cylindra od Barta Zestaw spustowy od Barta Komora AA Lufa Maple Leaf CJ Gumka + dystanser Maple Leaf dystansery do lufy wewn (można druk, taśma etc) Quote Link to post Share on other sites
Kojciech Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 A gdzie można dostać części by Bart lub jak można się skontaktować z w/w wirtuozem tuningu? Macie numer kontaktowy/FB? Również jestem zainteresowany podkręceniem VSR10 od TM. Quote Link to post Share on other sites
kowallosv2 Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Serwisowanie i tuning replik > Karabiny wyborowe - opis i tuning > Kontakt z bart_a I w pierwszym poście masz wszystko :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts