Ganderus Posted March 26, 2020 Report Share Posted March 26, 2020 Witajcie, Zakupiłem sobie replikę CM701, do tego zestaw tuningowy (wzmocnione aluminiowe tłok i prowadnica sprężyny, sprężyna), lufa Big Dragon 6,03, gumka hopup JBU. Wszystko wymieniłem, złożyłem do kupy i problem występuje przy strzelaniu. Otóż bez względu na ustawienie hopka kulki lecą w kierunku dół-lewo. Czy hopek jest podkręcony na maxa czy skręcony do zera kulki cały czas lecą w dół i w lewo... Rozebrałem replikę raz jeszcze, wymieniłem gumkę hopup na stockową i problem nadal występuje... Nie mam już siły, co może być nie tak? PS. Uprzedzę od razu pytanie, hopup działa prawidłowo, patrząc na komorę widać jak ten "dynks" dociska gumkę w środek lufy przy zwiększaniu hopka i cofa się przy zmniejszaniu. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted December 26, 2021 Report Share Posted December 26, 2021 Temat chyba nieaktualny ale obstawiam lufę . Precki big dragona to nie precki... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts