MichaelP Posted April 4, 2020 Report Share Posted April 4, 2020 Napisałem na forum lokalnym, ale wrzucam jeszcze tutaj, może uda się uzyskać odpowiedz i jakąś naprawę. Hej chłopaki, dawno mnie tu nie było. Mam obecnie problem z kupionym jakiś czas temu pistoletem - nie używa w ogóle gazu. Magazynki są na kapsuły co2. Mam jeden stockowy i dwa osobne. Na żadnym nie mogę wystrzelić kulki, jakby nie chciał gazu z kapsuły brać. Ogólnie moja mała replika służy do strzelania do tarczy pod domem, i chciałbym móc się nią znów bawić. Lubię strzelać seriami, jednak drugi problem to fakt że selektor ognia mi wyskoczył i nie mogę go nigdzie znaleźć. Ale to nie jest takie ważne, pistolet robi mi za uzi :> . Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted May 4, 2020 Report Share Posted May 4, 2020 Może uszkodzony zbijak, może osłabiona sprężyna zbijaka, a może trzeba przeczyścić mechanizm spustowy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts