NBS Posted April 12, 2020 Report Share Posted April 12, 2020 Chciałbym zacząć z ASG z jakąś M4ką, lecz mam mocno ograniczony budżet, więc nie stać mnie na te lepsze karabiny jak G&G Cm16, ponieważ w tej cenie powinna się znaleść chociaż mikroprocesorowa ładowarka do stockowego NiMHa lub najlepiej Lipo wraz z ładowarką. Zastanawiam się nad specną core 02, ponieważ kumpel ma i sobie chwali, a wiem, że w cenie jeszcze kupi się dobrą baterię. Proszę o opinie o tej replice, i ewentualnie inne propozycje replik w tym budżecie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. PS. Ochronę oczu i maskę stalker już mam, a na magazynki w domu pozszywałem różne kawałki materiału jako ładownice zamykane na rzepy. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted April 12, 2020 Report Share Posted April 12, 2020 Jak chcesz koniecznie eMkę to do 550 zł nie ma nic lepszego. Ale w tej kwocie są lepsze repliki np: G36 od Specny lub AKSU od CYMY (CM45). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts