dpiotrex Posted May 2, 2020 Report Share Posted May 2, 2020 Witam jestem nowy na forum, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Posiadam replikę CYMY Cm048 AKM74 problem polega na tym, że po podpięciu magazynka pierwsze kulki replika wypluwa dopiero potem lecą normalnie. Niektóre lecą daleko niektóre blisko na około 5-10 metrów. Kolega polecił mi wymienić gumkę hop-up tak też zrobiłem. Wymieniłem ją na GUARDER HOP-UP 70° DO AEG, ale cały czas sytuacja jest taka sama. Silnik oraz zębatki chodżą bardzo ładnie nie słychać zgrzytów itp. Bateria jaką używam to Li-po 7,4v 2S 20C 2300mAh firmy GFC. Czy przyczyną może być zużyta już sprężyna? Całą replika jest w stocku, nie zamierzam jej tuningować. Jeżeli przyczyną jest sprężyna to czy 130 od GUARDER będzie odpowiednia? Replika już nie posiada gwarancji. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Magazynek nabity do maksimum generuje problem . ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts