Teppei Posted May 16, 2020 Report Share Posted May 16, 2020 Witam wszystkich, liczę na waszą radę. Poszukuję buildu DMR-ki, coś w miarę solidnego stockowo lub pod względem samego body, aby móc sobie repliczkę na spokojnie tuningować z czasem. Jako, że mieszkam obecnie w UK to limit FPS na takowy build wynosi 450FPS względem karabinków maszynowych które max mogą posiadać 350FPS. Zależy mi na celności oraz zasięgu Myślałem nad: - S&T AVENGER KAC SR-25 SPORTLINE RIFLE - CLASSIC ARMY CA25 SR-25 - G&G GR25 SR-25 - CYMA CM.098 Platinum Edition Mój budżet ~2,5 tysiąca (wliczając przeróbki) Z góry dziękuję za wszystkie propozycje Quote Link to post Share on other sites
Mikadorus SDW Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 (edited) M14 G&G wersja ebr lub veteran/typ57. Wychodzi mega fajnie i klimatycznie. Bebechy w tej konfiguracji są wieczne. W zasadzie na starcie masz te fps i precyzyjną lufę (którą i tak wymienisz z czasem na pdi/promyka). Z tego co podałeś to brałbym CA25. Tuning też będzie przyjemny i prosty. Edited May 21, 2020 by Mikadorus SDW Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts