Hadomi Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Witam, Mam mały problem, bystry ja chciałem odkręcić okładziny, żeby zobaczyć czy inne będą pasować. Jak odkręcałem drugą z nich ze środka (nie zdążyłem zauważyć skąd konkretnie, to była chwila) wypadł mi jakiś drucik. Najpierw złożyłem resztę żeby zobaczyć mniej więcej o co chodzi, jedyne co się w sumie stało to bez niego za naciśnięciem spustu nie napina się całość mechanizmu spustowego (nie jestem jakimś wielkim znawcą, kiedyś tam do zakupu mojej jedynej repliki namówił mnie znajomy, więc jeżeli mówię jakieś głupoty to wybaczcie) Szczęśliwie instrukcja podaje ten element, niestety z rysunku nie potrafię zbytnio ogarnąć gdzie powinien on się znaleźć żeby wszystko działało po staremu. Stąd prośba czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak to poskładać? Z góry dzięki :D! Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted May 25, 2020 Report Share Posted May 25, 2020 Obejrzyj ten filmik : Tam gościu w 3:25sek. minucie walczy z tym drucikiem. Co prawda film o HFC M190, ale u Ciebie jest podobnie. Quote Link to post Share on other sites
Hadomi Posted May 25, 2020 Author Report Share Posted May 25, 2020 35 minut temu, Rych33 napisał: Obejrzyj ten filmik : Tam gościu w 3:25sek. minucie walczy z tym drucikiem. Co prawda film o HFC M190, ale u Ciebie jest podobnie. Udało się za pierwszym podejściem :D. Wielkie dzięki ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts