Mroziak Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Witam serdecznie, Od kilku godzin bezskutecznie szukam polimerowych ładownic do fn 5.7. Macie jakiś pomysł/link lub cokolwiek na ten temat? Jestem dosyć nowy w temacie i może mi coś umknęło. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Dodatkowo znalazłem kaburę firmy FOBUS, ktoś poleca/odradza? Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Chodzi ci o ładownice do pistoletu czy do P90 ? Quote Link to post Share on other sites
Mroziak Posted May 30, 2020 Author Report Share Posted May 30, 2020 Do pistoletu. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted May 30, 2020 Report Share Posted May 30, 2020 Dedykowanych chyba niema, a na pewno nie ASG, możliwe że są do prawdziwej. Szukaj ładownic sznurowanych z szczękami. Da się je regulować więc może spełnią twoje wymagania. W ostateczności zawsze zostaje custom an zamówienie w firmach robiących kabury Kydexowe ale to droga zabawa pewnie będzie. Quote Link to post Share on other sites
Mroziak Posted May 30, 2020 Author Report Share Posted May 30, 2020 Właśnie chciałem dedykowane polimery. próbowałem się skontaktować z GROMEM, oni tego używają. Chyba nie są chętni do współpracy. xD Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Hmmm ktoś tu namieszał w cytatach bo ja tego nie pisałem ;) <Mod> Naprawione ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts