dwa_cztery_cztery_cztery Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 Jakie zębatki polecacie w budżecie 100 zł do gb v3 z m120? Replika na pewno będzie szturm, full auto. Przełożenia standardowe 18:1 ewentualnie 16:1, nie zależy mi na szybkostrzelności tylko na pancerności mechanizmu więc nie musza być takie szybkie. Quote Link to post Share on other sites
Agnar24 Posted July 23, 2020 Report Share Posted July 23, 2020 SHS są dość dobre jak na taką cenę. Możesz też promocji jakiś poszukać. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi. ;) Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted July 23, 2020 Author Report Share Posted July 23, 2020 3 godziny temu, Agnar24 napisał: SHS są dość dobre jak na taką cenę. Możesz też promocji jakiś poszukać. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi. ;) Trochę siedzę już i wiem że SHS robi poprawne części. Mi bardziej zależy na konkretnych propozycjach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts