sinjids2 Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 (edited) https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-ay-a0025-czarna-1152225575.html Co sądzicie o tej replice? Mam ~400zł na krótki karabinek, ten mi się podoba, bo magazynki teoretycznie wejdą z mojego AR-15, a i nie trzeba dokupować frontgripu i szyn ris. Będzie okej czy lepiej dołożyć do RK-01? Wolałbym nie, bo to kilka stów różnicy (gripy, risy itd.) Edited August 15, 2020 by sinjids2 Quote Link to post Share on other sites
Rincewind123 Posted August 20, 2020 Report Share Posted August 20, 2020 Kupiłem tą replikę na promocji w gunfire. Powiem tak, body zadziwiająco solidne jak na tę cenę, w moim egzemplarzu trzeba było przeszlifować przycisk zwalniania magazynka, bo się czasem blokował. Kable tragiczne, natychmiast trzeba je wymienić. Ogólnie replika jak na swoja cene jest spoko warto pare zł na podstawowy tuning wydać. Quote Link to post Share on other sites
micho13 Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 Hej, Macie moze pomysł jak w. AY-A0025 zamontować tłumik dzwięku ? Quote Link to post Share on other sites
Rincewind123 Posted October 14, 2020 Report Share Posted October 14, 2020 Wiem już co siedzi w środku w stocku to opiszę pokrótce. Lufa o średnicy 6,01, tłok z pełną listwą o zwężonych zębach dysza mosiężna, prowadnica sprężyny metalowa bez łożyskowania sprężyna o jednolitym zwoju. Cylinder typ dwa co jestem bzdurą przy lufie o długości 10 centymetrów. Silnik i kable są bardzo złej jakości. Gumka hop up to straszna guma, koniecznie trzeba wymienić. Także całość sprawia dziwne wrażenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts