wilk2312pl Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 Cześć. Po trzech latach przerwy postanowiłem wrócić do zabawy :) A przy okazji odświeżyć mojego dinozaura. Obecnie na półce leży gearbox CNC od SHS. Moje plany: Silnik: High Speed - SHS Lufa: PROMETHEUS 363MM albo PDI Mosfet: WARFET v1.1 (koniecznie musi mieć możliwość ustawienia serii) Komora HOP Up: Stock. Wydaje mi się że nie ma sensu zmieniać, kręci bardzo ładnie(gumka zielona od G&G). Bateria: Li Po 11.1V Bardzo Was proszę o pomoc w doborze zębatek(zależy mi na ROF-ie), cylindra i głowicy. Replika będzie chodzić na M130 od Guardera. Jeśli macie jakieś uwagi, lub inne propozycje do części wyżej wymienionych piszcie śmiało. Cena nie ma znaczenia. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted September 1, 2020 Report Share Posted September 1, 2020 (edited) Ja bym włożył: Silnik - Ultimate Boost 30k Lufa - Lambda One/Da Vinci Mosfet - Perun Optical Zębatki - SHS Czarne 16:1 Jeśli masz budżet to ja był włożył komorę Maxx Model i gumkę Maple Leaf Macaron i dystanser Omega Edited September 1, 2020 by slawek96 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts