Nikus Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Czy ktoś sie orientuje gdzie takie coś [link] można dostać? Szukałem troche w necie ale narazie nic nie znalazłem. Ciekawi mnei wogole czy to można wogóle kupić i za ile... P.S. Zna ktoś osobe która sciaga takie rzeczy? Jezeli tak bardzo prosze o kontakt do niej... Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Sam się interesowałym tym mundurem, ale zawiodłem się. Szukając na zagranicznym forum (militaryphotos.net) znalazłem uwagę jednego użytkownika (zdaje się Irlandczyka), że irlandzkie ministerstwo obrony nie dopuszcza do obrotu cywilnego swoich mundurów. Czyli z tego co rozumiem nie ma szans na nówkę czy jakiś demobil. Podobno kiedyś ciuchy Arktiks'a były w tym wzorze, ale nie widziałem na ich stronie, a i tak ceny trochę odstraszają. Na pocieszenie zawsze można kupić francuski mundur i naszyć irlandzkie flagi, podobno jest trochę podobny. Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Na pocieszenie zawsze można kupić francuski mundur i naszyć irlandzkie flagi, podobno jest trochę podobny. troche to dobre słowo :twisted: ale pomysł poredzany, to tak jak by woodland obszyć polskimi flagami.... Quote Link to post Share on other sites
JPG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 troche to dobre słowo ale pomysł poredzany, to tak jak by woodland obszyć polskimi flagami.... Bo na końcu zapomniałem mordki wstawić. Ale skoro ludzie mylą te kamuflaże . . . A co to znaczy poredzany? Bo nie wiem czy mnie właśnie nie obrażasz. :D Quote Link to post Share on other sites
Duncan McLain Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Znajdz na forum Sonego ze SFORY (Tarnów).Sprowadził sobie ostatnio taki komplecik. Pozdrawiam. Szaman Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 A co to znaczy poredzany? Bo nie wiem czy mnie właśnie nie obrażasz. :D hmmm.... głupi ? ;) ale pomysł, a niekoniecznie pomysłodawca ;) każdy czasem takie ma ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts