Camaroo Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 Witam, od ostatniego czasu przymierzam się do zakupu jakiejś "klamki" full metal z blowbackiem. Będzie to moja 1 tego typu replika. Słyszałem, że nie warto przeładowywać takich replik na pusto gdyż mogą uszkodzić coś tam w środku. I tu nasuwa się moje pytanie, czego nie należy i nie można robić z replikami z blowbackiem, i czy to że jest full metal coś zmienia? Ps. Przepraszam ale nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział do tego posta :d Quote Link to post Share on other sites
mwshaggy Posted February 8, 2021 Report Share Posted February 8, 2021 Nic sie takiego nie dzieje, gdy przeladowujesz na pusto. Chociaz zawsze lepiej strzelac z nabitej gazem, nie pykac bez sensu. Trzeba tez pamietac, zeby magazynek zawsze mial troche gazu w sobie bo moga pojawic sie nieszczelnosci. Jesli chodzi o marke to moge polecic repliki od WE. Mam kilka i nie bylo z nimi nigdy problemu. Jeden ma grubo ponad 10lat, caly czas jest sprawny a nie lezy tylko w walizce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts