hardboiled Posted February 22, 2021 Report Share Posted February 22, 2021 Witam, Czy na rynku obecnie znajdę silnik z zębatką typu O? Większość silników dostępnych z tego co widzę jest typu D. Czy jestem skazany może na kupno silnika typu D i wymianę zębatki na typ O, co podobno nie jest zalecane. Szukam mocniejszego silnika do ICS CXP, gdzie niestety zębatki wymagają silnika z zębatką typu O. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 23, 2021 Report Share Posted February 23, 2021 5 godzin temu, hardboiled napisał: Szukam mocniejszego silnika do ICS CXP, gdzie niestety zębatki wymagają silnika z zębatką typu O. Można gdzieś kupić nowy silnik w ogóle bez zębatki? Typem się przejmujesz jak chcesz zostawić silnik, a wymienić tylko zębatkę. Quote Link to post Share on other sites
hardboiled Posted February 23, 2021 Author Report Share Posted February 23, 2021 (edited) Chodziło mi o pozostawienie zębatki 'bevel', a wymianę zębatki silnikowej lub kupno silnika z zębatką silnikową typu O. temat do zamknięcia poszukałem głębiej i znalazłem: ASG produkuje silniki (ulimate) z zębatką typu O, z tego co widzę mają całkiem niezłe parametry. Dzięki Edited February 23, 2021 by hardboiled Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts