KIL33R Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 Witam, w najbliższym chciałbym zakupić używaną replikę AK 47 CM 028. Od razu chciałbym zakupić sobie sprężynę główną m130 / m140. Jaka najlepiej się spasuje do tej repliki oraz by osiągnęła ~450. Chciałbym, aby sprężyna się aż tak szybko nie zniekształcała się oraz nie traciła na swojej mocy. Tyle miałbym co do pytania. Dziękuje z góry za odpowiedzi :* Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 17, 2021 Report Share Posted November 17, 2021 Hmmm 1.8 J to da radę osiągnąć na m120 przy dobrych podzespołach, lufie itp. W zależności od wagi i jakości kulek rzecz jasna. Ja na 140 guardera mam ok 2.8 J bez kalibracji hopka. Każdą replikę ( w tym używaną) zaleciłbym oddać na serwis (jeśli nie umiesz sam w tuning) z opisem co byś chciał. Szkielet powinien wytrzymać 120, CM raczej też powinien przeżyć 140, zębatki, silnik niekoniecznie. Używam sprężyn Guarderów od dawna, nie tracą szybko na swojej mocy, a przynajmniej ja nie zauważyłem. Niemniej, to ASG, różnie bywa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts