navo007 Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 Witam wszystkich, problem mam następujący, posiadam emke ze szkieletem Retro, jednakże obecna ema to taki ulep, że odmawia posłuszeństwa. Bottom jest od BOYI , upper od niewiadomo czego, lufa zew CYMA...... GB nie trzyma osi w ogóle. Regulowane dysze od retro nic nie dały mój serwisant meczy się z tym już chyba rok, było przerobione chyba każde możliwe rozwiązanie poza wymiana wszystkiego. Więc, polecił mi G&G Raidera 2 Generacje (z systemem auto-osiowania GB), jednakże przyznam ze sama repla to dla mnie taki troszkę paskud. Za mniejsze pieniądze jest właśnie M904L od eagla, który jest miodem dla mych oczu. Do Meritum, czy jest w ogóle sens bawienie sie w kupowanie eagla i ryzykowanie ze team retro nie wejdzie albo znowu będzie potrzebna rzeźba 100-lecia? Czy jednak posłuchać się ziomeczka i przeboleć paskuda którym jest Raider V2? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 Wsadzać szkielet za 600 do repliki za 500? Czemu nie jak ktoś chce, wolny kraj. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1236176073513457&id=348040642327009 Quote Link to post Share on other sites
navo007 Posted December 1, 2021 Author Report Share Posted December 1, 2021 Właśnie chodzi mi o to ze repla była kompletowana przez bardzo długi czas i włożono w środek sporo hajsu. Nie uśmiecha mi się bulić 1500 za reple, tylko i wyłącznie żeby ja wybebeszyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts