WonszRzeczny Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 Witam. Po konsultacjach, kilku nieprzespanych nocach spędzonych na czytaniu oraz oglądaniu przyszedł czas podjąć decyzję. Wyleczyłem się już z pewnego modelu ICS, którego producenci wycofali i wybór padł na CZ Skorpion od ASG. Dziś jednak przeglądając jedna ze stron wpadł mi w oko ten oto model repliki https://www.taiwangun.com/pl/karabin-szturmowy-aeg/phantom-extremis-rifle-mk9-esilver-edge-black-aps i moja pewność co do wyboru Skorpiona została zachwiana. Ma ktoś może powyższy model repliki i jest w stanie coś o niej powiedzieć? Może ktoś ma inne sensowne propozycje? Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 APS raczej nie słynie z wytrzymałości. Może przejrzyj Double Eagle. Dużo osób je chwali. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts