kasimov Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Hejka, Kupiłem replikę gg i ogółem jest spoko ale po dokupieniu magazynków midcap mam taki problem że replika strzela na 5 może 10 metrów. Na początku myślałem że to kwestia zbyt mocno nabitego maga ale okazało się że nie. Ogółem jest tak że mag w pełni nabity zachowuje się jak wyżej jak jest mniej kulek to strzela dużo lepiej ale w porównaniu do fabrycznego magazynka który był razem z repliką i tak trochę odstaje. Na pożyczonych magazynkach innych firm jest podobnie a moje magazynki strzelają dobrze w replikach innych graczy. Replika jest świeża i mogę dać na gwarancję ale może to jakaś pierdoła i da się szybko ogarnąć. Będę wdzięczny za porady Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted January 11, 2022 Report Share Posted January 11, 2022 Wygooglaj "mid-cap syndrom". Ja bym odsyłał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts