uklasz Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 (edited) Witam, ASG jaram się od długiego czasu i w końcu chciałbym w to wejść. Poszukuję repliki do lasu. Zależy mi na czymś co nie ma tragicznego zasięgu i powtarzalności. Budżet na replikę to 700zł więc jeśli ktoś ma lepszą propozycję niż te które znalazłem poniżej prosiłbym o podesłanie. (używane i nieużywane) znalazłem na stronie ciekawe oferty i stąd pytanie czy wybrać jedną z tych droższych: - https://wmasg.com/pl/auction/show/51090 - https://wmasg.com/pl/auction/show/49872 Czy może postawić na legendarną cymę? Nasłuchałem się, że jest jednym z lepszych wyborów dla początkujących Może jednak najlepszym wyborem było by kupienie czegoś nowego? Martwię się czy podołam, w razie, gdyby te rzeczy, które były wymieniane w używanych replikach szybko się zużyły/zepsuły a ja bym nie ogarnął, jak to naprawić/co w ogóle się zepsuło. Myślę, że ktoś doświadczony lepiej doradzi mi która oferta z tych droższych jest korzystniejsza. Oczywiście nie zamykam się na inne repliki oprócz wymienionych i proszę o propozycję. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Edited March 13, 2022 by uklasz Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted March 13, 2022 Report Share Posted March 13, 2022 Jakaś emka z double eagle z lufą 30 cm, pełno tematów o tym. Quote Link to post Share on other sites
uklasz Posted March 14, 2022 Author Report Share Posted March 14, 2022 11 godzin temu, sledz napisał: Jakaś emka z double eagle z lufą 30 cm, pełno tematów o tym. Dziękuję za podpowiedź, zbadam bliżej temat. Co do znalezionych replik, jest sens je brać bądź coś innego używanego czy postawić na nowy sprzęt? Quote Link to post Share on other sites
AluśRajdowiec Posted March 14, 2022 Report Share Posted March 14, 2022 Emki od DE to mocny gracz. Na pewno będziesz bardziej zadowolony niż z cymy czy g36. Myślę że używany sprzęt w przypadku gdy za dużo nie potrafisz pogrzebać jest bez sensu, bierz nówke Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts