Karolina Lesiak Posted April 17, 2022 Report Share Posted April 17, 2022 Hejka, Posiadam replikę karabinu ak 47 firmy cyma, model tak jak w temacie nic nie było w nim od momentu kupna zmieniane, nawet bateria, strzelane też z niego było nie wiele, może łącznie około tysiąca kulek, i mam pytanie co do upgrade'u co polecalibyście wymienić budżet nie odgrywa większej roli, ale fajnie, gdyby nie przekroczył ceny jaką dałam za tą replikę czyli nieco ponad 700 zł Dziękuje za wszystkie odpowiedzi i Wesołych Świąt! Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted April 19, 2022 Report Share Posted April 19, 2022 Budżet ~700 zł. To ja bym zrobił tak: - Bateria LiPo 11.1 - Ładowarka do LiPo - lufa Steel Bull - Gumka Super Macaron + Dystanser Omega - Uszczelniona dysza (nie wiem czy w nowszych wypustach jest stockowo) - Mosfet optyczny Aster V3 lub Perun Optical V3 Zchronować i dobrać sprężynę do limitu, ale pewnie będzie ~450 fps. Quote Link to post Share on other sites
Karolina Lesiak Posted April 19, 2022 Author Report Share Posted April 19, 2022 Dziękuje za konkretną odpowiedź, niestety z racji że w miejscowości, w której mieszkam nie ma gdzie profesjonalnie stuningować repliki, to prosiłabym o podanie jakiegoś zaufanego i dobrego serwisu asg, do którego mogła bym wysłać bez obaw replikę, aby ona przeszła tam gruntowny tuning, dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts