wojjo Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 (edited) Witam. Problem pojawił się po pierwszym tuningu to jest po wymianie lufy i gumki hop-up na: - 494mm 6,02 nierdzewkę od ZCL -Zielone G&G Reszta elementów stock Sprawa dość dziwaczna sam GB pracuje jednostajnie przy każdym naciśnięciu spustu jednak gdy zmontuje się cały układ z komorą i lufą jeden strzał potrafi pokazać solide 60 fps gdzie kolejny to już 200,300, 400 raz chrono pokazało 780. ( i tak w koło macieju jeden wynik dziwniejszy od drugiego) Sprawdzane oczywiście na maksymalnie skręconym hopupie Doszczelniałem teflonfixem - nie pomogło. VID_20220511_151757(0).mp4 Edited May 11, 2022 by wojjo Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 "Sprawdzane oczywiście na maksymalnie skręconym hopupie Doszczelniałem teflonfixem - nie pomogło." Nie rozumiem, ustawiłeś maksymalne podkręcenie ? To bym się nie dziwił ze coś jest nie halo. Zielone gumki GG są bardzo kiepskie. Kto to komuś jeszcze proponuje god damn it... Kup sobie te nowe Maple Leafy całe z silikonu, takie ładne przezroczyste, 60 czyli żółtą, zmajstruj sobie własny docisk z plastiku (płaski) jak do flata. Quote Link to post Share on other sites
wojjo Posted May 11, 2022 Author Report Share Posted May 11, 2022 6 minut temu, _Czarny_ napisał: "Sprawdzane oczywiście na maksymalnie skręconym hopupie Doszczelniałem teflonfixem - nie pomogło." Nie rozumiem, ustawiłeś maksymalne podkręcenie ? No właśnie minimalne. Co do zielonych G&G to właśnie sporo było tych poleceń ale widocznie co rabina spytasz to opinia. Tymczasem wymiana lufy z powrotem na stockową nie pomogła również. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Jeśli nie wymieniałeś sprężyny głównej to zostaje tylko gumka hop siupa. Wróć do stokowej. Chyba ze chrono umarło/ jest brudne itp itd. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts