dominiq Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Witam Przymierzam się do kupna rugera mk1, lecz slyszalem ze w zimie wogole bardzo cienki jest, ale kto mi mowil o gazie na zime i podgrzewaniu magazynka? jak sobie poradzic z rugerem aby dzialal dobrze i sprawnie w zimie?(i zeby mial tez daleki celny zasieg :P) pomocy pls :) Link to post Share on other sites
chapi Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Nie znam sie za bardzo jeszcze ale tak na prosto myslac to moze propan albo gaz zimowy :>. Chociaz mozesz miec problem ze szczelnoscia magazynka. Nota bene , z tego co wiem to gaziaki a zima to jak ogien i woda ;) Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Propan, propan. Wczoraj rano na mrozie sprawdzaliśmy, daje radę, elektronika zamarzła (aparat cyfrowy) a propan się sprawdził! Link to post Share on other sites
Kinko Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Witam! Mój Ruger już słabo strzela. Jednak na zimowym gazie Cyber Guna strzela normalnie. Lecz jeśli w przerwie pomiędzy rundami potrzyma się troche magazynek (napełniony) w ręce, daje rade nawet jak jest zimno. Ja będe coś kombinował z ogrzewaczami MRE, ale to są narazie tylko plany, ponieważ, jak oglądałem Rugera od środka to zabardzo nie ma tam gdzie tego ułożyć. Na twoim miejscu darowałbym sobie go na zime, bo za dużo kłopotów z nim jest. Kup sobie jakąś dobrą sprężyne. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
dominiq Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 ale ja chce rugera!!! :P , tylko propan wystarcza i jest git? [ Dodano: 30 Paź 2005 14:13 ] aha, znalazlem propan z adapterem na machine gun , kosztuje 149zl :// to duzo, gdzie moge znalesc gaz zimowy? Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Ale adapter kupujesz tylko raz - a potem 2 litry propanu za 30 zł. Za 4 litry GG lub RG zapłacisz 200. Za 4 litry propanu 180 - plus zawsze możesz sprzedać adapter. To co się bardziej opłaca? Zapożycz się a potem masz już z górki. Albo kupcie na spółkę... Link to post Share on other sites
dominiq Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 a ktory gaz jest lepszy (w mocy) gg czy propan Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 No w chłodzie propan. Link to post Share on other sites
Recommended Posts