Kiwi Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Witam. W necie szukałem odpowiedzi na to pytanie, i znalazłem różne odpowiedzi: na world.guns piszą, że ma 4 naboje pojemności, inne źródła podają 7, a nawet 8. Jaka jest prawdziwa pojemność magazynka w tej strzelbie?? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
mazak Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Raczej 4, wiecej sie tam nie zmiesci. Popatrz sobie na dlugosc rury... :) Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 Tak, brałem to pod uwagę, i dlatego zaciekawiłem się jakim cudem miałoby tam wejść 8... Quote Link to post Share on other sites
mazak Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 W necie jest bardzo duzo bledow :/ No mozliwe ze sa i wersje z dluzsza rura i tam wchodzi 8 shellsow, ale glowy nie dam :D Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 Eee... dlatego pytam na forum, i cierpliwie czekam na odpowiedź kogoś, kto się zna... :wink: Ale dzięki za odpowiedź :P Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Jaka jest prawdziwa pojemność magazynka w tej strzelbie?A którym wariancie M37? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 No wiesz?? Musiałeś prawda?? :lol: Mam na myśli model, który używana w IIWŚ oraz we Wietnamie. Nie wiem niestety jakie ma oznaczenie, ale wydaje mi się, że to nie jest DEERSLAYER, ani model LAPD... [ Dodano: 09 Marzec 2006 16:21 ] Ponawiam pytanie co do magazynków, oraz mam jeszcze jedno: Którędy w ithace są usuwane puste łuski?? Bo repliki ASG nie mają okna wyrzutowego, ani nic imitującego je, a na zdjęciach nie zauważyłem, a była ukazana prawa strona broni.... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts