DimaTheKilla Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 Witam. Niedawno kupiłem replikę z serii Essential od E&L, a dokładniej ELAK74N. Postanowiłem dokupić do niego dwa dodatkowe magazynki, także od E&L, jednak po już dwóch moich strzelankach zauważyłem że po wystrzeleniu około połowy magazynka ten przestaje podawać przy strzelaniu ,,full auto". Na internetach dowiedziałem się tyle że magazynki te są sławne z tego że są wadliwe. Nie chce znowu wydawać stówy na nowe magazynki więc chciałbym wiedzieć czy jest jakiś sposób aby na to zaradzić? Z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Marek Posted June 7, 2022 Report Share Posted June 7, 2022 Może spróbuj je rozmontować, wyjmij podajniki kulek i przeszlifuj je za pomocą papieru ściernego. Ja miałem taki problem w przypadku magazynków do AK-74 firmy P&J. W mojej sytuacji to problem z podawaniem kulek rozwiązało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts