Sibulyo Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Hej. Stanąłem przed wyborem swojej pierwszej repliki. Budżet jaki chce przeznaczyć na samą replikę to ok. 1200 zł. Spodobały mi się repliki specna arms. Zastanawiam się tylko, czy jeżeli szukam replik w podobnej cenie i tego samego producenta to mogę wybrać tą która mi się najbardziej wyglądowo, czy patrzeć na inne parametry również? FPSy z reguły w tych replikach są takie same Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 6, 2022 Report Share Posted September 6, 2022 Specna ma klika serii, ale ja nie jestem na bieżąco i nie wiem czym faktycznie się od siebie różnią. Na pewno omijaj serię Core i upewnij się że jest szybka wymiana sprężyny (bez wyjmowania GB z body). Poza tym to się pewnie różnią wyglądem i mosfetem. Inną sprawą jest czy brać (jeżeli chodzi o AR15) Specne czy Double Eagle. Nie patrz w ogóle na fpsy, to przy szybkiej wymianie sprężyny można łatwo i szybko dostosować do wymagań w Twojej okolicy. Ogólnie to bierz co Ci się najbardziej podoba z wyglądu i baw się dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts