ostros1 Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Pękł mi GB w mp5 cyma 041. Jaki mogę zastosować żeby pasował bez przeróbek. Dzięki z info. Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 Klasyczny v2. Pamiętaj tylko o poprawnym złożeniu (podkładkowanie, smarowanie, ect.). Quote Link to post Share on other sites
ostros1 Posted October 14, 2022 Author Report Share Posted October 14, 2022 Czy średnica łożysk ma tutaj znaczenie. Oryginał do mp5 miał chyba 6mm. Quote Link to post Share on other sites
ostros1 Posted October 14, 2022 Author Report Share Posted October 14, 2022 Piszą na necie że niektóre v2 wymagają dopasowania korpusu Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 2 godziny temu, ostros1 napisał: Czy średnica łożysk ma tutaj znaczenie. Oryginał do mp5 miał chyba 6mm. Tak. 2 godziny temu, ostros1 napisał: Piszą na necie że niektóre v2 wymagają dopasowania korpusu Jeszcze nie spotkałem się z taką sytuacja. Jeżeli masz wątpliwości czy dasz radę, oddaj replikę do kogoś kto się zna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts