Wawel Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Dzień dobry. Czy wie ktos cos na temat tego rewolweru? http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/196 Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Odradzam rewolwery (chyba, że te z wyższej półki ok. 700 zł), a już szczególnie gazowe z STTi. Nie lepiej kupić sobie berette? Rewolwery ( z tego, co słyszałem) często się psują(magazynek się rozszczelnia. Jeśli chcesz dobrego gaziaka postaw na niezawodność. Pozdro! Link to post Share on other sites
Chopin Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 JOPL a powiedz mondralo, z iloma rewolwerami gazowymi miałeś styczność??? Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Chopin nie wiem, chyba nie widziałeś tego rewolweru STTI, toż to tandeta paskudna, wykończenie typu "bazar odpustowy", bębenek się nie obraca, hopupa brak, strzela na 15 metrów, jeśli wogóle ... Za podobną cenę można mieć Rugera... Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 JOPL, a powiedz mądralo, z iloma rewolwerami gazowymi miałeś styczność??? pisownia była celowa :roll: JOPJ. J-O-P-J. Nie miałem styczności z żadnym, ale śmiało mogę mówić, że to jest szajs. Być może rewolwery za 7 stów są lepsze, ale jak z STTi to tylkosprężynę- tak na początek. Poza tym na zdjęciu widać, że to plastik. Do tego Kmieciu ma rację. Za podobną cenę lepszy jest ruger. Pozdro! Link to post Share on other sites
Kiwi Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 W tym modelu na 100% magazynek się nie rozszczelni( :D ) bo jest umieszczony pod lufą (no chyba, że kulki zaczną bokami spieprzać :lol: . Kolega miał toto dziwne takie. Z wyglądu zabawka, osiągi średnie, ale jak za tą cenę nie narzekał na nie. Tyle, że występowały ciągle syfony. Na początku było wsio OK, ale po jakimś czasie nie dało się z niego strzelać. Stanowczo odradzam, jak powiedział JOPJ lepiej wziąść rugera, lub socoma. Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (...) Nie miałem styczności z żadnym, ale śmiało mogę mówić, że to jest szajs(...) to po jaką cholere dywagujesz na nieznane ci tematy?? A co do rewolwerów gazowych są one ciut niepraktyczne ze względu na utraty gazu między zbiorniczkiem a łuską. Ale dla klimatu czemu by nie kupić. Link to post Share on other sites
Chopin Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Uważam że ostatni post wyczerpał zagadnienia merytoryczne, poziom głupoty topicu został wyczerpany już dawno... Topic closed. Kropka. Link to post Share on other sites
Recommended Posts