Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Odradzam rewolwery (chyba, że te z wyższej półki ok. 700 zł), a już szczególnie gazowe z STTi. Nie lepiej kupić sobie berette? Rewolwery ( z tego, co słyszałem) często się psują(magazynek się rozszczelnia. Jeśli chcesz dobrego gaziaka postaw na niezawodność.

Pozdro!

JOPL, a powiedz mądralo, z iloma rewolwerami gazowymi miałeś styczność???

pisownia była celowa :roll:

JOPJ. J-O-P-J.

Nie miałem styczności z żadnym, ale śmiało mogę mówić, że to jest szajs. Być może rewolwery za 7 stów są lepsze, ale jak z STTi to tylkosprężynę- tak na początek. Poza tym na zdjęciu widać, że to plastik. Do tego Kmieciu ma rację. Za podobną cenę lepszy jest ruger.

Pozdro!

W tym modelu na 100% magazynek się nie rozszczelni( :D ) bo jest umieszczony pod lufą (no chyba, że kulki zaczną bokami spieprzać :lol: .

Kolega miał toto dziwne takie. Z wyglądu zabawka, osiągi średnie, ale jak za tą cenę nie narzekał na nie.

Tyle, że występowały ciągle syfony. Na początku było wsio OK, ale po jakimś czasie nie dało się z niego strzelać.

Stanowczo odradzam, jak powiedział JOPJ lepiej wziąść rugera, lub socoma.

(...) Nie miałem styczności z żadnym, ale śmiało mogę mówić, że to jest szajs(...)

to po jaką cholere dywagujesz na nieznane ci tematy??

A co do rewolwerów gazowych są one ciut niepraktyczne ze względu na utraty gazu między zbiorniczkiem a łuską. Ale dla klimatu czemu by nie kupić.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...