Delta SEVen Posted November 29, 2022 Report Share Posted November 29, 2022 Witam! Jestem posiadaczem repliki M249 od A&K. Ostatnio postanowiłem ztuningować swoją świnkę i większość części już mam wybraną prócz dyszy. Aktualnie do repliki włożyłem komorę hop-up od Bullgear oraz zieloną gumkę G&G. Chętnie również bym się dowiedział w jaki sposób można samemu sobie dobrać taką dyszę (jak się to mierzy, gdzie itd.) Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 30, 2022 Report Share Posted November 30, 2022 Możesz: 1. Przeszukać Internet i zobaczyć jakie ludzie wsadzali tam dysze. Chyba w drugim linku wyskoczyło że jest to standardowa dysza do M4. 2. Kupić regulowaną dyszę i sprawdzić jaka długość daje najlepsze wyniki. 3. Oddać do serwisanta. Quote Link to post Share on other sites
Delta SEVen Posted December 1, 2022 Author Report Share Posted December 1, 2022 15 godzin temu, Huba_lbn napisał: Możesz: 1. Przeszukać Internet i zobaczyć jakie ludzie wsadzali tam dysze. Chyba w drugim linku wyskoczyło że jest to standardowa dysza do M4. 2. Kupić regulowaną dyszę i sprawdzić jaka długość daje najlepsze wyniki. 3. Oddać do serwisanta. Odpowiadając na te punkty: 1. To że tam wchodzi dysza od m4 to akurat wiem. Zwyczajnie mi chodziło w moim pytaniu o długość bo te są różne, a chciałem sobie oszczędzić kupowania 5 modeli dysz. 2.Dysza regulowana to syf. 3.Mam tylko jednego dobrego serwisanta w pobliżu ale jest zawalony robotą z innymi replikami od pół roku i wątpię że się to w najbliższym czasie zmieni, a nie mam zamiaru wysyłać tego komuś na drugi koniec kraju. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted December 1, 2022 Report Share Posted December 1, 2022 1. Pisali w Internetach że używają czerwonej SHS 2. Regulowanej używa się tylko do sprawdzenia optymalnej długości, na kilka strzałów, potem wymienia się na zwykłą o odpowiedniej długości. 3. Życie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts