Covalsky Posted February 12, 2023 Report Share Posted February 12, 2023 Witam, od niedawna zauważyłem problem z ruszająca się komorą HOP-UP a dokładniej Aluminiowa komora Hop-Up CNC M4P - PRO. Może od początku, repika to Specna Arms SA-H21 EDGE 2.0, odrazu po zakupie stwierdziłem że wymienię komorę i gumkę ( Maple Leaf Gumka HU 60° AEG MACARON ) dla powyższych komorę i jak i gumkę polecał mi kolega jak i również składał. Po wystrzeleniu ok. 4-5 magazynków pojawił się problem z ,, poruszająca się komorą'' tj. prawo - lewo. Dodam też że wypadł ,, jakis '' oringe przy przeładowaniu magazynka, proszę o informację czy taki luz powinien być czy jakiś to uszczelnić ? Poniżej załączam zdjęcia. Film niestety jest za duży żeby załączyć. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted February 14, 2023 Report Share Posted February 14, 2023 Może ten film coś pokaże. Chyba że ten oging był pomiędzy komorą a szkieletem. Tyle że nie wiem w jaki sposób wtedy to mogło by wypaść przy przeładowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts